Woon je in Amersfoort, dan heb je geluk!

Je kunt een Plukpracht-abonnement afsluiten en ontvangt de mooiste ecologische bloemen thuis of op je werkplek. Elke keer een verrassend veldboeket: veel verschillende bloemen, weinig blad, springerig en origineel.

In het formulier lees je de opties, de bijbehorende prijzen en maak je je keuze. Als ik het formulier binnen heb, neem ik contact met je op over de verdere details.

“Dianne maakt prachtige boeketten. Kleurrijk, mooi van vorm en met bijzondere bloemen er in. Je krijgt echt iets speciaals! De liefde voor de natuur en voor het werk dat ze doet straalt van haar af en dat maakt het extra fijn om iets moois van Plukpracht te ontvangen.”

Mirte

Vraag nu je Plukpracht-abonnement aan!

Vul dit formulier in om je aan te melden voor een Plukpracht-abonnement en ontvang de mooiste ecologische bloemen!

1. Formaat

Handgebonden boeketten maak ik in 3 maten
In het begin van het seizoen en op het einde zal de tuin iets minder bloemen geven en zijn de boeketten iets kleiner. In de zomer krijg je juist een grotere bos.
Ook is er de mogelijkheid een DIY bos te kiezen. Dat betekent dat je zelf het blad verwijdert en de bloemen op vaas schikt.

2. Frequentie

Je kunt de bloemen 1 keer per week, 1 keer per 2 weken of 1 keer per 4 weken ontvangen.

3. Op vaas

Als je wilt kan ik de bloemen voor je op vaas schikken. De vaas krijg je in bruikleen en neem ik de volgende keer weer mee terug. Dit is alleen mogelijk bij een wekelijks abonnement. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de maat €7,50 – € 12,50

4. Het hele jaar bloemen

Verse bloemen kunnen in het voorjaar, de zomer en de herfst geplukt worden. In de winter groeien er geen verse bloemen op het land, maar er zijn mooie andere opties.
Droogbloemen in alle kleuren en soorten, geschikt op vaas en prachtige seizoensstukken in het thema herfst, kerst en voorjaar. Je kunt dit toevoegen aan je abonnement en ontvangt dan 4 keer een tafelstuk of 4 keer een wisselende droogbloemenvaas.
De kosten hiervoor zijn € 100,00

5. Bezorgen of ophalen

Je kunt je bloemen gratis ophalen bij mij thuis (Soesterkwartier) op het veld (Holkerveen) of bij Nieuw Mos (Leusderweg)
Aan de hand van de aanmeldingen verwacht ik afhaalpunten toe te voegen. Je kunt ook zelf een afhaalpunt worden, voor de mensen in je wijk en jezelf. Jullie besparen dan samen de bezorgkosten*
Thuis bezorgen in Amersfoort is afhankelijk van waar je woont tussen € 3,50- € 5,00
Vazen worden alleen thuis bezorgd.

5. Contact

Na ontvangst van dit formulier, neem ik contact met je op.

Betaling

Als we contact hebben gehad, maak ik een overeenkomst voor je op. Daarop komt ook het totaalbedrag per periode te staan. Ik stuur maandelijks achteraf een tikkie en als je wilt een factuur. Zodat je precies betaalt, wat je hebt ontvangen.

Kleine lettertjes

  • Omdat de bloemen in de volle grond staan, is het afhankelijk van het weer hoelang het seizoen duurt. Naar verwachting bloeien halverwege maart de eerste bloemen op het veld en stopt het seizoen in oktober. In de zomer heb ik ook even vakantie en zijn er 2 of 3 weken geen bloemen. Uiteraard laat ik dit op tijd weten.
  • De boeketten worden op dinsdag bezorgd of naar een afhaalpunt gebracht. De geschikte vazen op vrijdag.
  • Je abonnement geldt voor de hele periode. Als je een keer geen bloemen wilt, kun je dit tot 3 dagen van tevoren doorgeven of kun je je bloemen cadeau geven. Ze kunnen dan afhankelijk van je abonnement opgehaald worden of ik lever ze op een adres in Amersfoort.
  • Je persoonsgegevens gebruik ik alleen voor de administratie van Plukpracht, volgens de AVG.

Dianne heeft prachtige lokale ecologische bloemen. Het is fijn dat je een abonnement kunt afnemen, waardoor je verzekerd bent van een mooie bos bloemen die je huis opfleuren. Dianne heeft oog voor esthetiek en weet goed uit te leggen hoe je het langst van de bloemen kan genieten.

Susan

Elke 2 weken een verrassend mooi boeket! En goede service, zorgvuldig en flexibel. Ik kijk uit naar het voorjaar!”

Gerda

“Dianne maakt prachtige boeketten. Kleurrijk, mooi van vorm en met bijzondere bloemen er in. Je krijgt echt iets speciaals! De liefde voor de natuur en voor het werk dat ze doet straalt van haar af en dat maakt het extra fijn om iets moois van Plukpracht te ontvangen.”

Mirte

“Mooie bossen met variatie in soorten bloemen; qua sfeer ‘vrolijk en artistiek’. Steeds een verrassing en een fijne service om ze op een vaas te krijgen.”

Mette