Bloemenaanbod
van Plukpracht

Eerlijk, origineel, puur. Dat zijn de bloemen van Plukpracht. Rechtstreeks van het Amersfoortse veld voor jou!
Bekijk hier de mogelijkheden of stuur me een bericht met je eigen idee.

Bloemen-abonnement

Bloemen-abonnement

Wil jij in je huis genieten van bloemen die een bijdrage leveren aan de natuur?Van halverwege maart tot eind oktober pluk ik ecologische bloemen, rechtstreeks van het veld voor jou. Daar schik ik echte veldboeketten van, die er zeker anders uit zien dan in de winkel: veel verschillende bloemen, weinig blad, springerig en origineel. Liever geschikt op vaas, ook dat kan! Vanaf € 12,50
De bloemen bezorg ik in Amersfoort bij je thuis of je kunt ze gratis ophalen bij een afhaalpunt. 

zakelijk Abonnement

Zakelijk Abonnement

Zakelijk Abonnement

Wil je graag duurzaam en verantwoord ondernemen en bloemen bij de entree, in de wachtkamer, in de etalage of op kantoor? Ook dat kan!
Je ontvangt in het bloeiseizoen wekelijks de mooiste bloemen geschikt op een wisselende vaas. De bloemen bezorg ik op de plaats waar je ze wilt hebben staan. Een week later neem ik de ’oude’ vaas met bloemen weer mee. Van november tot maart ontvang je 2 keer per maand een mooie natuurlijke creatie of een vaas met droogbloemen.Ik kom graag langs om je wensen te bespreken.

Het hele jaar bloemen

Het hele jaar bloemen

Het hele jaar bloemen

Wil je het hele jaar van eerlijke bloemen genieten? In de winter bloeien er geen bloemen op het land. De bloemen die je in de winkel koopt, komen dus uit het buitenland of uit verwarmde kassen. Wil je toch verantwoorde bloemen op tafel hebben? Dat kan! Vanaf november tot februari maak ik van droogbloemen de mooiste boeketten, vazen en kransen. Daarnaast maak ik seizoenscreaties met andere mooie natuurlijke materialen die de natuur op dat moment geeft.

Trouwen

Trouwen

Trouwen

Trouwen

Trouwen

Op jullie trouwdag horen natuurlijk de mooiste plukbloemen! Willen jullie bloemen die ecologisch geteeld zijn en daarmee een positieve bijdrage aan de natuur leveren? Kies dan voor Plukpracht: Een uitbundig bruidsboeket, corsages, kleurrijke bloemenkroon, romantische backdrop, bloemenvaasjes op tafel, of iets heel anders.
Jullie kiezen de kleuren en de stijl en ik maak er iets moois van. Met de bloemen van het seizoen. Er is heel veel mogelijk. Graag denk ik met jullie mee!

rouwen

Rouwen

rouwen

Op verdrietige momenten kunnen bloemen troost, een mooie herinnering of verstilling geven. Samen bespreken we welke bloemen passend zijn voor de geliefde van wie je afscheid neemt. Eerlijke bloemen, voor een eervol afscheid. Ook op het veld kiezen of plukken is een mogelijkheid. De seizoensbloemen verwerk ik op een vrije manier tot een bloemstuk. Hierbij gebruik ik natuurlijke materialen. Daardoor zijn de bloemstukken geschikt voor natuurbegraafplaatsen.

Feest

feest

feest

Iets te vieren? Bloemen maken je feest compleet. Kleine tafelvaasjes of juist megagroot. De bloemen van Plukpracht zijn kleurrijk en speciaal, ik schik ze op een luchtige, natuurlijke en speelse manier in de vazen. Ik hoor graag je wensen en maak er iets moois van! Dat kan ook met droogbloemen in het winterseizoen.
Liever zelf aan de slag? Bestel dan een bloemenemmer met bloemen van verschillende lengtes in de kleuren van je wens.